PLA ACREDITA

VOLS OBTENIR INGRESSOS EXTRA AMB FLEXIBILITAT HORÀRIA?

El Pla Acredita de les Illes Balears necessita assessors/es i avaluadors/es. Persones amb habilitats en l'àmbit de la docència i de l'àmbit professional.

Habilitar-te com a assessor/a o avaluador/a et permetrà obtenir un ingrés i organitzar el teu horari d'una forma molt flexible.

Qui pot ser assessor/a?

 1. Professors tècnics de formació professional o professors d’ensenyament secundari amb atribució docent que tinguin una experiència d’almenys quatre anys relacionada amb les famílies professionals convocades.
 2. Formadors que no pertanyen al sistema educatiu amb una experiència docent d’almenys quatre anys impartint mòduls formatius associats a les qualificacions professionals convocades.
 3. Professionals experts que tinguin una experiència laboral d’almenys quatre anys relacionada amb les qualificacions professionals convocades.
 4. Els professionals dels col·lectius 1 i 2 amb almenys dos anys d’experiència docent i dos anys d’experiència laboral en el sector productiu relacionada amb les qualificacions professionals convocades o professionals experts.
En tots els casos, és necessari superar un curs d’habilitació.

Quines seran les teves funcions?

 1. Ajudar en l’elaboració de l’historial professional i formatiu de la persona candidata.
 2. Assessorar la persona candidata en la preparació de la fase d’avaluació.
 3. Elaborar un informe orientatiu i no vinculant de les competències professionals que considera prou justificades i de les quals no.
 4. Seguir les indicacions establertes pel IQPIB.
 1. Elaborar el pla global d’avaluació per a concretar les pautes i els criteris que aplicaran durant l’avaluació de les persones candidates assignades.
 2. Avaluar a la persona candidata d’acord amb el Pla d’avaluació establert i revisat pel IQPIB.
 3. Comunicar els resultats de l’avaluació. Atendre possibles reclamacions.
 4. Seguir les indicacions establertes pel IQPIB.

Contacta amb nosaltres a través d'aquest formulari.

[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]